• Tel: +32 (0) 3/440.11.00

Waarborg en verzekeringen

Waarborg en verzekeringen

Waarborg en verzekeringen

Het bedrag van de waarborg hangt af van de duur van het huurcontract én van het voertuigtype. U kan de borg contant betalen, via Bancontact of via kredietkaart ( Visa of Mastercard). Voor bepaalde categorieën van huurvoertuigen aanvaarden wij alleen een kredietkaart. De titularis van de kredietkaart moet aanwezig zijn wanneer u het voertuig afhaalt.

De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid is inbegrepen in de huurprijs. De vrijstelling (franchise) hangt af van het voertuigtype. Wij raden u aan om deze vrijstelling af te kopen met een aanvullende verzekering. Zo moet u bij schade veel minder bijbetalen. 

De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid is geldig binnen een beperkte lijst van landen. Gebruik van Anthonissen Rental huurvoertuigen is toegestaan in de volgende landen: Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, FYR Macedonië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Gaat u naar het buitenland? Dan sluit u best een bijkomende reisbijstandsverzekering af. Zonder reisbijstandsverzekering is er in geval van pech of ongeval geen repatriëring van voertuig, bestuurder en inzittenden voorzien. Enkel in geval van een mechanisch probleem met aansprakelijkheid van de verhuurder zorgt de verhuurder voor repatriëring van het voertuig indien het voertuig voor herstelling moet achter gelaten worden. In geval van pech of ongeval voorziet Anthonissen Rental in telefonische bijstand 24u op 24 en 7 dagen op 7.

Omniumverzekering

Al onze voertuigen zijn verzekerd met een standaard vrijstelling.  U kunt deze vrijstelling eigen schade verlagen door een optioneel bedrag af te kopen bovenop de huurprijs van de wagen, zoals weergegeven in de gedetailleerde wagenfiche.  Bij een ongeval in fout, betaalt u dan slechts deze sterk verlaagde fracnchise.  

Ondertstaand overzicht geeft u de vrijstellingen per type wagen bij afkoop en niet-afkoop van de desbetreffende verzekering.

 TYPE WAGEN OMNIUM PER DAG   VRIJSTELLING NA AFKOOP VRIJSTELLING ZONDER AFKOOP
 CITROEN JUMPER  16,00 € 750,00 €  8.500,00 € 
 PEUGEOT BOXER  18,00 € 1.250,00 €  10.500,00 € 

Let wel: In geval van ongeval in fout met tegenpartij blijft er een vrijstelling Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) van 250 € behouden indien de omniumverzekering werd afgekocht.  Zonder afkoop omniumverzekering bedraagt de BA 500 € per schadegeval.

Diefstal

De weergegeven tarieven bij elke wagenfiche bevatten de afkoop van de verplichte diefstalverzekering.  De huurder blijft in dit geval verantwoordelijk voor de geone vrijstelling van het voertuig.  Bij niet-afkoop van de diefstalverzekering is de huurder verantwoordelijk voor de cataloguswaarde van het voertuig.

 

 

Contacteer ons voor meer Info!

 1. Naam(*)
  Uw naam AUB
 2. E-mail(*)
  Ongeldige E-mail
 3. Telefoon(*)
  Invalid Input
 4. Invalid Input
 5. Hoe word u het liefst gecontacteerd?

Meer dan 90 jaar ervaring!

Anthonissen staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wij nemen het graag van u over!
Uw verhuis is onze zorg!

Gratis offerte met bezoek aan huis!

Ook in 2015 bieden wij u dezelfde topservice voor scherpe prijzen! Contacteer ons vandaag nog voor een offerte.

Volg Ons!

Facebook - Volg Onslinkedin

Contacteer ons

 • Address: Heirbaan 49, 2640 Mortsel
 • Tel: +(32) 3 440 11 00
 • Email: click hier